Δημοσιεύθηκε την

Τι ειναι ο καμβας;

Ο καμβάς κατά βάσει ειναι το υλικό οπου ζωγραφίζουν οι ζωγράφοι τα έργα τους και έπειτα τα τελαρώνουν σε ξύλο! Οι ποιότητες που υπάρχουν ειναι πολλές καθώς επίσης και το κόστος τους.Ακόμα οι καμβάδες χρησιμοποιούνται για την δημιουργία διακοσμητικών πινάκων με άλλες μεθόδους όπως μεταξοτυπία, εκτύπωση,επιζωγράφιση κ. α. – Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε διακοσμητικά προιόντα πίνακες σε καμβά,αυτοκολλητα τοίχου ταπετσαρίες βινυλίου και άλλα!Βρείτε αυτο που σας αρέσει και ταιριάζει στο χώρο σας και κάντε μια ανανέωση στο γραφείο την επιχείρηση η το σπίτι. Δείτε περισσότερα στην κατηγορία πινακες σε καμβα. Επίσης καλό θα ήταν πριν την αγορά σας να δείτε έναν απλό οδηγό για το πως θα επιλέξετε μόνοι σας την σωστή διάσταση για το χώρο που θέλετε να διακοσμήσετε. Δείτε τον οδηγό που ετοιμάσαμε για εσάς εδώ.  Επιπλέον δίνουμε & μια έκπτωση για την 1η σας αγορά από το e-shop μας κάνοντας εγγραφή με το email σας εδώ. Από εμάς καλή διακόσμηση

Παραθέτουμε μια εικονα για να δειτε περιπου πως ειναι συνήθως ο καμβάς χωρίς επεξεργασίακαμβας λευκος

Ένας διαχωρισμός των καμβάδων είναι αν ειναι βαμβακερος ή πολυεστερικός.Όσο αναφορά την ποιότητα των δύο συνήθως δεν είναι καποιο υποδιέστερο του άλλου απλά η αλλάζει η σύνθεση του υλικού.
Το χρωματικό αποτέλεσμα δεν ειναι ποτέ ίδιο λόγω του οτι η βάση ειναι διαφορετική κάθε φορά!

 

Αν θέλεις να ανανεώσεις το γραφείο το σπίτι ή την επιχείρηση πάτησε τώρα εδώ & διάλεξε σχέδιο & διάσταση για να ανανεώσεις το χώρο που θέλεις!